Geräte und Zubehör
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
Zubereitung 20 Min
Gesamt 3 Std. 15 Min
4 porties
Zutaten
-
uien in vieren gesneden200 g
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olijfolie20 g
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zoete aardappel in blokjes (3 cm)300 g
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pastinaak in stukken (3 cm)100 g
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raap in stukken (3 cm)100 g
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knolselder in stukken (3 cm)100 g
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tomatenblokjes uit blik400 g
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1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
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water750 g
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Dijon mosterd15 g
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laurierbladeren, gedroogd2
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korianderzaad1 tl
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zout1 tl
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gemalen peper½ tl
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verse tijm2 takjes
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tomatenpuree (geconcentreerd)10 g
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gemengde granen (bulgur of quinoa)100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
291.5 mg
Eiweiß
7 g
Brennwert
1176 kJ /
281 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
7.8 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
42 g
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