Geräte und Zubehör
Paddenstoelentaart
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 porties
Zutaten
-
teentjes knoflook4
-
olie10 g
-
verse champignons in plakjes gesneden750 g
-
gemengde Provençaalse kruiden½ - 1 tl
-
zout2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
-
bloem (15 g)1 ½ tl
-
boter20 g
-
melk voor het glaceren10 g
-
bladerdeeg400 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
12 g
Brennwert
1476 kJ /
353 kcal
Fett
22 g
Ballaststoffe
4.2 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Ravioli Soep met Rundsvlees
Keine Bewertungen
Soba noodle mee goreng
40 Min
Borscht
50 Min
Snelle kaassoufflés
45 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 Min
Basisbouillon
Keine Bewertungen
Rundergoulash met deegballetjes
1 Std. 30 Min
Indiase mosterd
Keine Bewertungen
Speltbrood
1 Std. 45 Min
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min