Geräte und Zubehör
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Zubereitung 20 Min
Gesamt 4 Std. 25 Min
4 porties
Zutaten
Barbecuesaus
-
teentjes knoflook4
-
sesamolie100 g
-
100 g groentebouillonpastamisopasta100 g
-
sesamzaad40 g
-
lente-uien in dunne plakjes2
-
chilipasta15 g
-
verse rode peper1
Varkensbuikspek en noedels
-
uien in vieren gesneden120 g
-
teentjes knoflook5
-
verse gember in reepjes75 g
-
zwarte peperkorrels10 g
-
rode pepers, vers gehalveerd2
-
kippenbouillon (zie tips)1200 g
-
varkensbuikspek, ontbeend, ontveld in stukken (3 x 10 cm)600 g
-
vers citroengras geplet
-
gedroogde Chinese eiernoedels150 g
-
olie1 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1591 mg
Eiweiß
42 g
Brennwert
4148 kJ /
991 kcal
Fett
76 g
Ballaststoffe
6.4 g
gesättigte Fettsäuren
20 g
Kohlenhydrate
32 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slowcooken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Spiesje van konijn, appel en pruim
1 Std.
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 Min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Mini champignon pasteitjes
1 Std. 45 Min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3 Std. 10 Min
Stracciatella drinkyoghurt
12 Std.
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 Std. 30 Min
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Tomatenmannetjes
Keine Bewertungen
Maïsbrood en cheddar muffins
Keine Bewertungen
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25 Min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 Min