Geräte und Zubehör
Leek Leaf Chicken Rolls
Zubereitung 30 Min
Gesamt 55 Min
4 portions
Zutaten
-
walnut halves40 g
-
1 pinch dried thymefresh thyme leaves only1 sprig
-
ground black pepper1 pinch
-
leek cut in pieces, plus 8 leaves (8-10 cm long)110 g
-
sun-dried tomatoesbacon, any type50 g
-
olive oil40 g
-
boiling water for soaking
-
chicken breast fillets (approx. 500 g), beaten to 2-3 mm thick8
-
salt8 pinches
-
ground black pepper8 pinches
-
soy sauce plus extra for serving1 Tbsp
-
water500 g
-
soy sauce for serving
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
639 mg
Eiweiß
30.5 g
Brennwert
1814.8 kJ /
433.8 kcal
Fett
28.8 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
5.5 g
Kohlenhydrate
15.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Go Green, Feel Good
71 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50min
Veal Pilaf
1h 25min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Wild Salmon Fishcakes
30min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1h 10min
Sautéed Pork with Cider
55min
Pork with Spinach Lentils
20min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Creamy mustard chicken stew
40min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min