Geräte und Zubehör
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 45 Min
6 porties
Zutaten
-
gelatineblaadjes6
-
water om te weken
-
sinaasappel liefst biologisch1
-
witte asperges geschild, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)150 g
-
sinaasappelsap20 g
-
room400 g
-
zout1 tl
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
groene asperges uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)150 g
-
limoensap40 g
-
verse koriander4 stengels
-
rauwe cashewnoten geroosterd en gezouten50 g
-
eendenborst, met vel, zonder bot gerookt, dun gesneden120 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
10 g
Brennwert
1292 kJ /
309 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
1.5 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asperge
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vitello tonnato
13 Std.
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Gorgonzola spread
Keine Bewertungen
Pastasalade met kip
1 Std. 15 Min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen
Romige aspergesoep
25 Min
Mini panettone
Keine Bewertungen
Asperges en prosciutto cannoli
Keine Bewertungen
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 Std. 25 Min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Hollandaisesaus
15 Min