Geräte und Zubehör
Miso fish with green beans and chickpea puree
Zubereitung 20 Min
Gesamt 3 Std.
4 portions
Zutaten
-
miso paste50 g
-
sugar30 g
-
1 tbsp mirinhoney1 tbsp
-
2 tbsp sakewhite wine2 tbsp
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil4 tbsp
-
white fish fillets, skinless, boneless (approx. 200 g each)4
-
vegetable oil plus extra for greasing30 g
-
200 g fresh mushrooms, sliced (1 cm)fresh shiitake mushrooms sliced (1 cm)200 g
-
canned chickpeas drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
water300 g
-
salt½ tsp
-
fresh root ginger cut in slices (2 mm)10 g
-
green beans, fresh or frozen300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1628.6 mg
Eiweiß
46.3 g
Brennwert
2663 kJ /
636.5 kcal
Fett
29 g
Ballaststoffe
12.9 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
51.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fusion Kitchen
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 Min
Mapo tofu
15 Min
Steamed Pepper Chicken
1 Std. 45 Min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 Min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 Min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30 Min
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
35 Min
Celery and Cashew Nuts
20 Min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min