Geräte und Zubehör
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)800 g
-
water divided1110 g
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
293.7 mg
Eiweiß
1.9 g
Brennwert
607 kJ /
145.1 kcal
Fett
7.4 g
Ballaststoffe
5.6 g
gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
19.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Crunchy Potato Sticks
25 Min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 Min
Herb Leek Phyllo Triangles
1 Std. 20 Min
Potato and Rosemary Flatbread (TM5)
1 Std.
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45 Min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 Std.
Pineapple Upside Down Cake
1 Std. 15 Min
Basic Bulgur
35 Min
Green Bean Gremolata
25 Min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45 Min