Geräte und Zubehör
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
16 porties
Zutaten
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (3-4 cm)800 g
-
water600 g
-
olijfolie om in te vetten4 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte zalm plakjes, in reepjes (± 0,5 cm x 3 cm)100 - 150 g
-
10 g verse dillemicrogreens10 g
-
crème fraîche200 g
-
kaviaar zwart50 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
244.7 mg
Eiweiß
3.2 g
Brennwert
453.7 kJ /
108.4 kcal
Fett
6.7 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
2.1 g
Kohlenhydrate
9.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestelijk Buffet
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Flatbread met peer en geitenkaas
3 Std.
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Taartje met chocolade-praliné
Keine Bewertungen
Aardbeien mille-feuille
5 Std.
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 Std.
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 Min
Stracciatella drinkyoghurt
12 Std.
Koffielikeur
40 Min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30 Min
Chocoladereep likeur
15 Min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 Std. 35 Min
Chocolademousse met sinaasappel
2 Std. 20 Min