Geräte und Zubehör
Rabarber en gember gin fizz
Zubereitung 10 Min
Gesamt 336 Std. 10 Min
4 glazen
Zutaten
Rabarber en gember geïnfuseerde gin
-
rabarber (± 2-3 stengels), geschild en in stukken (3-4 cm)200 g
-
verse gember in stukken10 cm
-
gin naar keuze (zie tip)700 g
Rabarber en gember gin fizz
-
diepgevroren aardbeien150 g
-
gemberbier koud250 g
-
ijsblokjes om op te dienen (optioneel)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Natrium
12.8 mg
Eiweiß
0.4 g
Brennwert
351.5 kJ /
83.7 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
7.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rabarber
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Keine Bewertungen
Pindakaas Havermoutbal
Keine Bewertungen
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Keine Bewertungen
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45 Min
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Keine Bewertungen
Kimchi risotto
Keine Bewertungen
Margarita van komkommer en chilipeper
Keine Bewertungen
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 Min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Keine Bewertungen
Kruiden en Cashew dip
8 Std. 10 Min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen