Geräte und Zubehör
Waldorfsalade op witloofblaadjes
Zubereitung 25 Min
Gesamt 30 Min
8 porties
Zutaten
-
Belgische witloof600 g
-
gekonfijte gember20 g
-
pecannoten40 g
-
selderstengel in stukken (5 mm)150 g
-
appel (± 100 g), klokhuis verwijderd, in vieren gesneden1
-
rode paprika (± 150 g), zaadjes verwijderd, in stukken1
-
mayonaise30 g
-
geraspte citroenschil2 tl
-
citroensap40 g
-
honing1 tl
-
verse tijm enkel de bladeren1 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
granaatappel ontpit1
-
microgreens10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
333.4 mg
Eiweiß
2.2 g
Brennwert
565.1 kJ /
135.1 kcal
Fett
7.2 g
Ballaststoffe
5.6 g
gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Kohlenhydrate
18.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestelijk Buffet
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Keine Bewertungen
Charoset
15 Min
Flatbread met peer en geitenkaas
3 Std.
Pompoen baba ganoush
35 Min
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 Std. 40 Min
Boekweit met champignons
25 Min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 Min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 Min
Rode bieten smoothie bowl
10 Min
Roergebakken champignons
55 Min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20 Min
Koolsla
10 Min