Geräte und Zubehör
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
8 porties
Zutaten
-
uien150 g
-
radijs150 g
-
teentjes knoflook3
-
gedroogde laurierbladeren2
-
verse tijm1 takje
-
verse marjolein1 takje
-
gevriesdroogde maïs300 g
-
water2000 g
-
varkensvlees (been, lende, rib)1200 g
-
zout2 tl
-
gedroogde oregano2 tl
-
bindsla of Romeinse sla gehakt200 g
-
limoen om op te dienen
-
gedroogde Pequin pepers om op te dienen
-
Mexicaanse tostada om op te dienen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
31 g
Brennwert
2087 kJ /
497 kcal
Fett
35 g
Kohlenhydrate
16 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekkers uit Mexico
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Keine Bewertungen
Rijstschotel met appelen
Keine Bewertungen
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Keine Bewertungen
Lactosevrije tiramisu
Keine Bewertungen
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Keine Bewertungen
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Keine Bewertungen
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35 Min
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Keine Bewertungen
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3 Std. 30 Min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Keine Bewertungen
Appelmuffins
40 Min
Brusselse Wafels
1 Std.