Geräte und Zubehör
Zomerse trifle van ricotta en bessen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 porties
Zutaten
-
suiker90 - 120 g
-
geraspte citroenschil witte delen verwijderd, in stukken, en iets meer als afwerking10 g
-
ricotta250 g
-
volle yoghurt100 g
-
melk400 g
-
gierstkorrels80 g
-
1 tl vanillesuikernatuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemengde verse bessen300 g
-
verse muntblaadjes (optional) als afwerking
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
78 mg
Eiweiß
9.4 g
Brennwert
1147.9 kJ /
274.4 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
5.3 g
Kohlenhydrate
40.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Aan tafel in 30 minuten
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Keine Bewertungen
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Keine Bewertungen
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Keine Bewertungen
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Keine Bewertungen
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1 Std. 20 Min
Halloween pompoentaart
4 Std.
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 Std.
Mai tai
10 Min
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Keine Bewertungen
Thaise burgers
35 Min
Vegan pudding
15 Min
Geraardbergse Mattentaarten
1 Std.