Geräte und Zubehör
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
Salad
-
green apple unpeeled, quartered and cored (see tip)150 g
-
celery stalks150 g
-
fennel bulb cut in pieces (4 cm x 4 cm x 7 cm)150 g
Dressing
-
fresh dill leaves only20 g
-
extra virgin olive oil80 g
-
Dijon mustard15 g
-
plain yoghurt50 g
-
red wine vinegar15 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
26 mg
Eiweiß
0.4 g
Brennwert
223.8 kJ /
53.5 kcal
Fett
5 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
1.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1 Std. 45 Min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 Min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 Std. 15 Min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35 Min
Asian Chopped Salad
20 Min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Coconut and Strawberry Eton Mess
3 Std. 20 Min
Walnut and spinach pesto
5 Min
Green Goddess Quinoa Salad
40 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min