Geräte und Zubehör
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken70 g
-
verse rozemarijn alleen naaldjes2 takjes
-
room, elk type (van koemelk)600 g
-
eieren2
-
tomaten passata800 g
-
olijfolie5 g
-
gekookte linzen uitgelekt, gespoeld400 g
-
gedroogde gemengde kruiden1 el
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
spaghettini droge vorm250 g
-
rode paprika in plakjes gesneden150 g
-
salami in plakjes100 g
-
kaas, middelhard geraspt50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
674.6 mg
Eiweiß
20.6 g
Brennwert
2644.7 kJ /
632.1 kcal
Fett
42.1 g
Ballaststoffe
7.1 g
gesättigte Fettsäuren
22.3 g
Kohlenhydrate
45.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kerst menu
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Lookbrood met vegan kaas
Keine Bewertungen
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Keine Bewertungen
Paneer tikka pizza
Keine Bewertungen
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 Min
Tajine van kip met honing en pruimen
40 Min
Spaghetti met tonijn
40 Min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 Std. 35 Min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 Min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Keine Bewertungen
Aardappelen met Varkensribbetjes
Keine Bewertungen
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 Std. 10 Min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 Min