Geräte und Zubehör
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
8 porties
Zutaten
Bloemkool en truffelpuree
-
teentje knoflook1
-
boter20 g
-
bloemkool in roosjes (3 cm)300 g
-
volle melk100 g
-
truffelolie1 tl
-
zout naar eigen smaak¼ tl
Sint-jakobsschelpen
-
water500 g
-
sint-jakobsschelpen met schelp16
-
verse bieslook fijngehakt, om te garneren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
160.2 mg
Eiweiß
6 g
Brennwert
271 kJ /
64.5 kcal
Fett
3.4 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35 Min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen
Hollandaisesaus
15 Min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 Std. 40 Min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Keine Bewertungen
Hollandaisesaus
15 Min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Bearnaisesaus
20 Min