Geräte und Zubehör
Velouté met Marokkaanse smaken
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portie
Zutaten
-
sjalotten in tweeën gesneden45 g
-
olijfolie20 g
-
tuinbonen, diepvries450 g
-
courgette in blokjes gesneden200 g
-
tomaten in blokjes gesneden200 g
-
water600 g
-
verse munt5 bladeren
-
verse koriander5 bladeren
-
gemalen komijn2 tl
-
zout aan te passen aan de smaak1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
8.5 g
Brennwert
652 kJ /
157 kcal
Fett
6.8 g
Ballaststoffe
9.3 g
Kohlenhydrate
16 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ramadan
20 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Pas d’évaluation
Groentepannenkoekjes
20min
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Pas d’évaluation
Glutenvrije gevulde pepers
Pas d’évaluation
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Tiramisu met chocolade en chili
Pas d’évaluation
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Green Godess Salade
20min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Pas d’évaluation
Bloemkoolrijst poke bowl
Pas d’évaluation
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min