Geräte und Zubehör
Garnaal en zoete aardappel beignets
Zubereitung 40 Min
Gesamt 55 Min
24 stuks
Zutaten
-
zoete aardappelen in stukken (2 cm)300 g
-
verse koriander enkel stelen, bladeren opzij gehouden30 g
-
lente-uien in stukken (2 cm)3
-
gepelde rauwe garnalen300 g
-
bloem100 g
-
water150 g
-
bakpoeder1 snuifje
-
zout1 snuifje
-
gemalen witte peper1 snuifje
-
olie1000 g
-
verse korianderbladeren30 g
-
zout om te besprenkelen
-
limoenen gehalveerd2
-
zoete chilisaus200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
0.1 g
Brennwert
66.4 kJ /
15.9 kcal
Fett
1.6 g
Ballaststoffe
0 g
Kohlenhydrate
0.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ontvangen & genieten
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Veenbes & rode biet koekjes
2 Std. 40 Min
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Keine Bewertungen
Aardbeien- en chocoladetaart
3 Std.
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Keine Bewertungen
Bosbessen cheesecake-ijs
14 Std. 35 Min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14 Std. 20 Min
Shortbread karamel gezouten boter
2 Std. 25 Min
Skelethoofden
5 Std.
Kaastaartijs
Keine Bewertungen
Latkes (aardappelkoekjes)
45 Min
Macadamia Chocolade Koekjes
45 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min