Geräte und Zubehör
Salade van peer en spek met mosterddressing
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 porties
Zutaten
-
gepelde walnoten50 g
-
extra vergine olijfolie40 g
-
Dijon mosterd50 g
-
ciderazijn20 g
-
zout1 - 2 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen1 - 2 snuifjes
-
water500 g
-
peren geschild en in stukken500 g
-
bacon in blokjes gesneden100 g
-
salade bladeren elke soort, versnipperd300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
702 mg
Eiweiß
7 g
Brennwert
1803 kJ /
430 kcal
Fett
35 g
Ballaststoffe
6.3 g
gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pompoen & Peer
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bietencarpaccio met Burrata
Keine Bewertungen
Aziatische komkommersalade
Keine Bewertungen
Griekse salade met gestoomde kip
Keine Bewertungen
Scandinavische brunch
Keine Bewertungen
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Keine Bewertungen
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 Min
Paneer tikka pizza
Keine Bewertungen
Vegetarisch Medaillons
Keine Bewertungen
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Chorizo Quiche
2 Std. 30 Min
Vegetarische bruine rijst
40 Min
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Keine Bewertungen