Geräte und Zubehör
Boemkool buffalo hapjes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
volkorenrijst40 g
-
uienpoeder1 tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
bloemkool in roosjes gesneden1
-
rauwe cashewnoten90 g
-
sriracha saus70 g
-
kokosolie60 g
-
Worcestershire saus (veganistisch en glutenvrij - zie tips)2 tl
-
water, gefilterd240 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
9.9 g
Brennwert
1621.6 kJ /
386.1 kcal
Fett
27.2 g
Ballaststoffe
8.8 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan hoofdgerechten
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zoete Aardappel Bloemtaart
Keine Bewertungen
Appel Pinda Rolls
Keine Bewertungen
Limoncello-Taart
2 Std. 30 Min
Groene biscuittaart
Keine Bewertungen
Glutenvrije quiche Lorraine
Keine Bewertungen
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Keine Bewertungen
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Keine Bewertungen
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2 Std. 35 Min
Kweeperentaart
50 Min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 Min
Japanse Ramen Noedelsoep
1 Std. 40 Min
Kip tikka masala
1 Std. 10 Min