Geräte und Zubehör
Champagne gelei
Zubereitung 20 Min
Gesamt 4 Std. 30 Min
36 stuks
Zutaten
-
suiker60 g
-
gelatinepoeder25 - 30 g
-
700 - 750 g mousserende witte wijnChampagne700 - 750 g
-
soda225 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
3.8 mg
Eiweiß
0.7 g
Brennwert
106.8 kJ /
25.5 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
0 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
2.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
140 jaar Vorwerk
16 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Keine Bewertungen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Butternutsoep met Curry en Mango
30 Min
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Keine Bewertungen
Rijstschotel met appelen
Keine Bewertungen
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Keine Bewertungen
Italiaanse brunch
1 Std. 30 Min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Keine Bewertungen
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 Std. 40 Min
Zoetzure varkensribbetjes
40 Min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 Std.