Geräte und Zubehör
Thai Tomyum Courgetti Soup
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width1000 g
-
garlic cloves2
-
red curry paste1 ½ Tbsp
-
vegetable oil20 g
-
fresh lemon grass bruised3 stalks
-
fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)fresh galangal peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
makrut lime leaves3
-
caster sugar (optional)1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbledvegetable stock paste, homemade2 heaped Tbsp
-
fish sauce1 Tbsp
-
water1200 g
-
tinned baby corn100 g
-
large raw prawns, peeled200 g
-
100 g chicken breast fillet, cut in thin strips (approx. 0.5 cm thick)beef fillet steak cut in thin strips (approx. 0.5 cm thick)100 g
-
medium eggs separated4
-
lime juice30 g
-
whipping cream80 g
-
lime thinly sliced1
-
fresh coriander thinly chopped4 Tbsp
-
fresh chillies thinly chopped2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1316.8 mg
Eiweiß
16.4 g
Brennwert
1206.1 kJ /
288.3 kcal
Fett
17.3 g
Ballaststoffe
4.1 g
gesättigte Fettsäuren
6.7 g
Kohlenhydrate
19.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize Your Life
28 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 Min
Fresh Orange Juice
5 Min
Chicken and Mushroom Rice
55 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 Min
Alcohol-free Berry Mojito
5 Min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters
40 Min
Jollof Rice
1 Std. 20 Min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Homemade Chicken Stock Powder
1 Std. 35 Min
Spaghetti alla Puttanesca
35 Min
Buttermilk Chicken
1 Std. 10 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 Min