Geräte und Zubehör
Pittige Goulash met Donker Bier
Zubereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 10 Min
8 portie
Zutaten
-
olijfolie90 g
-
teentjes knoflook in tweeën gesneden6
-
rundsstoofvlees in stukken gesneden (5-6 cm)1200 g
-
rode uien in partjes gesneden500 g
-
chillipeper, vers in stukjes gesneden (naar smaak aanpassen)1 - 2
-
stout bier200 g
-
vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l)2
-
steranijs2 - 4 stukken
-
zout1 tl
-
peper, gemalen1 tl
-
10 - 12 witte uiensjalotten10 - 12
-
wortelen in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
-
peterselie, vers fijngehakt, om te serveren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1021.4 mg
Eiweiß
36.6 g
Brennwert
1717 kJ /
410 kcal
Fett
17.4 g
Ballaststoffe
4.8 g
gesättigte Fettsäuren
3.6 g
Kohlenhydrate
25.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Keine Bewertungen
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Keine Bewertungen
Butternutsoep met Curry en Mango
30 Min
Zalm met rijst en champignons
30 Min
Ravioli Soep met Rundsvlees
Keine Bewertungen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Salmorejo
Keine Bewertungen
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1 Std. 20 Min
Miso Udon Noedels
20 Min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 Std. 20 Min
Risottata met kip en champignons
40 Min