Geräte und Zubehör
Zalm en koolsla broodbeleg
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
6 portie
Zutaten
-
zonnebloemolie250 g
-
ei1
-
mosterd1 theelepel
-
ketchup20 g
-
citroen alleen vers geperst sap1
-
chilipoeder½ tl
-
zout½ tl
-
zwarte peper, vers gemalen1 snuifje
-
koriander, vers10 g
-
Chinese kool in stukken gesneden250 g
-
wortelen in stukken gesneden150 g
-
radijs80 g
-
gerookte zalm in reepjes gesneden300 g
-
stokbrood2
-
hazelnoot (optional) fijngehakt, om te bestrooien
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1239.4 mg
Eiweiß
22.3 g
Brennwert
3050.8 kJ /
729.2 kcal
Fett
47.5 g
Ballaststoffe
4.6 g
gesättigte Fettsäuren
5.7 g
Kohlenhydrate
58.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Keine Bewertungen
Vanille Yoghurt
Keine Bewertungen
Russische salade
Keine Bewertungen
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Keine Bewertungen
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Keine Bewertungen
Gehaktballetjes met Groenten
20 Min
Zalm met venkel
40 Min
Mediterraans Rozemarijnbrood
1 Std. 55 Min
Risotto met oesterzwam en champagne
35 Min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 Min