Geräte und Zubehör
Romige Aardappelsalade
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
15 portie
Zutaten
-
selderstengels in stukken gesneden2
-
rode ui gevierendeeld½
-
mayonaise175 g
-
mosterd geel of dijon60 g
-
uienpoeder1 el
-
knoflookpoeder1 el
-
selderij zaad1 tl
-
zout1 snuifje
-
gepekelde augurken in blokjes gesneden120 g
-
water700 g
-
vastkokende aardappel in blokjes (1 in.)850 g
-
eieren3
-
gerookte paprikapoeder gemalen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
708.6 mg
Eiweiß
3.3 g
Brennwert
658.4 kJ /
157.4 kcal
Fett
10.8 g
Ballaststoffe
1.8 g
gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
11.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Zomer BBQ
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12 Std. 20 Min
Honey BBQ Chicken
Keine Bewertungen
Butternutsoep met Curry en Mango
30 Min
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Keine Bewertungen
Italiaanse brunch
1 Std. 30 Min
Familie kip galette
1 Std. 55 Min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Keine Bewertungen
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1 Std. 40 Min
Romige Feta Dip
Keine Bewertungen
IJs van Mango en Passievrucht
Keine Bewertungen
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Keine Bewertungen
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 Min