Geräte und Zubehör
Chicago deep dish-pizza
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
4 porties
Zutaten
Taart
-
bloem, type 00240 g
-
water120 g
-
1 tl gedroogde gistverse gist verkruimeld10 g
-
extra vergine olijfolie plus een extra hoeveelheid voor het invetten30 gram
-
zout½ tl
Vulling
-
Parmezaanse kaas30 g
-
mozzarella hard, in stukken gesneden350 g
-
ui doormidden gesneden40 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie15 g
-
gehakte tomaten, uit blik300 g
-
suiker½ tl
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
basilicum, gedroogd1 tl
-
oregano, gedroogd1 tl
-
paprika, zoet1 theelepel
-
salami pepperoni, in dunne plakjes80 g
-
bloem om te bestuiven
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1594.5 mg
Eiweiß
34.8 g
Brennwert
3017.5 kJ /
721.2 kcal
Fett
40.1 g
Ballaststoffe
4.1 g
gesättigte Fettsäuren
17 g
Kohlenhydrate
55.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza 2.0
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Cider-Kipstoofpot
Keine Bewertungen
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 Min
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35 Min
Regenboog Veggie Pizza
Keine Bewertungen
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Keine Bewertungen
Salmorejo
Keine Bewertungen
Tempé
48 Std.
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Rode uiensoep met gehaktballen
40 Min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Keine Bewertungen
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10 Min
Rendang met Gele Kleefrijst
2 Std. 45 Min