Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 170 g di burro morbido a pezzi (2-3 cm) q.b. per imburrare
- 100 g di cioccolato bianco a pezzi (2-3 cm)
- 170 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi (2-3 cm)
- 4 uova
- 60 g di zucchero
- 50 g di farina tipo 00 (per dolci o torte)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2384 kJ / 569 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Carbohydrates
- 39.4 g
- Fat
- 42.8 g
- Fibre
- 3.3 g
In Collections
Alternative recipes
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2h
Mini muffin con frosting al mascarpone
1h
Tortino di cioccolato bianco con cuore morbido
2h
Bicchierini ai 3 cioccolati
4h 30min
Soufflé di cioccolato con sorpresa
40min
Mug cake al gianduia
20 Min
Plumcake ripieni al gianduia
50min
Soufflé al cioccolato
45min
Mousse ai due cioccolati
15min
Mug cake al cioccolato bianco
20 Min
Tartufo al cioccolato
11 godz. 20 min
Cheesecake marmorizzata
8 godz. 30 min