Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Nudelteig
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 3 Eier
- 1 - 2 TL Öl
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 100 g gekochter Schinken, in Stücken
- 100 g Blattspinat, frisch, in Streifen
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 geh. TL Rosmarin, getrocknet
- 400 g Hackfleisch, gemischt
- 30 g Olivenöl
- 100 g Weißwein, trocken
- 100 g Wasser und Wasser zum Befeuchten und Kochen der Ravioli
- 1 TL Salz zum Kochen der Ravioli
- ½ TL Pfeffer
- 1 Ei
- 3 Prisen Muskat (optional)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2255 kJ / 538 kcal
- Protein
- 32 g
- Carbohydrates
- 37 g
- Fat
- 28 g
- Fibre
- 2.6 g
In Collections
Alternative recipes
Baguette
3h 45 min
Nudelteig
1u.
Ciabatta
3h 45 min
Teig für Wan Tans
1u. 15min
Basilikum-Ravioli mit Garnelen und Spargel
1u. 30min
Ravioli alla napoletana
1u.
Frühlingsrollen
2h 10min
Gnocchi di patate
1u. 30min
Erdäpfelkroketten
3h 50min
Erdäpfel-Gnocchi
1h 50min
Glasierter Schinkenbraten mit Herzoginkartoffeln und Romanesco
3h 30min
Burgerbrötchen (Buns)
1u. 30min