Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Butter, weich, in Stücken
- 5 Eier
- 200 g Milch
- 100 g Mehl
- 1 TL Salz
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 900 g Blattspinat, TK, aufgetaut und gut ausgedrückt
- 1 gestr. TL weißer Pfeffer, gemahlen
-
200
g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Stücken
or 200 g Räucherlachs, in Stücken - 1 TL Zitronensaft
- 200 g Sahne
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3323 kJ / 794 kcal
- Protein
- 34 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 61 g
- Fibre
- 7.1 g
In Collections
Alternative recipes
Lachs-Spinat-Lasagne
1h 20min
Lachs-Cannelloni
50min
Fischfilet im Basilikumteig
1 Std.
Basilikum-Ravioli mit Garnelen und Spargel
1h 30 min
Hackfleisch-Pfannkuchen
1h 10min
Lachsburger mit Parmesan-Zucchini
30 Min
Pfannkuchen mit Bologneser Füllung
1 Std.
Flammkuchen, klassisch
1 Std.
Brokkoli-Lachs-Lasagne
1h 30 min
Spargel im Pfannkuchenmantel mit Sauce Hollandaise
1 Std.
Pfannkuchenröllchen mit Schinken al forno
1h 10min
Lachs-Spinat-Lasagne
1h 50min