Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g Gouda, in Stücken
- 320 g Milch
- 3 Eier (Kl. M)
- 8 Prisen Salz
- 200 g Mehl
- 75 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 EL Öl
- 1 ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 5 Prisen Pfeffer
- 1 TL Tabasco
- 1 Prise Zucker
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 20 g Tomatenmark
- 2 EL Butterschmalz
- 1 TL Oregano
- 1 Dose Mais (285 g), abgetropft
- 1 Dose Kidneybohnen (250 g), abgetropft
- 6 Stängel Koriander, abgezupft
- 1 Limette, geviertelt, zum Beträufeln
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 4559 kJ / 1089 kcal
- Protein
- 56 g
- Carbohydrates
- 63 g
- Fat
- 62 g
In Collections
Alternative recipes
Kartoffelsalat
3 Std. 10 Min
Tomatensauce
30 Min
Panierte Fleischküchle
1h 40min
Lasagne al forno
2 Std. 10 Min
Asianudeln
55min
Käsespätzle
1h 10min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Pfannkuchen mit Bologneser Füllung
1 Std.
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
4 Std.
Lasagne mit Parmesan-Béchamelsauce
2h 20min
Spargel im Pfannkuchenmantel mit Sauce Hollandaise
1 Std.
Pfannkuchen mit gemischtem Gemüse
1h 15min