Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 150 g Milch
- 25 g Olivenöl
- 2 Prisen Salz
Füllung
- 300 g Frischkäse
- 200 g Schafskäse, in Stücken
- 1 Eier, davon 1 getrennt
- ½ TL Kräutersalz
- 1 TL Minze, gehackt
-
1
EL Sahne
or 1 EL Milch - 50 g Sesam
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1136 kJ / 271 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 1.3 g
In Collections
Alternative recipes
Kartoffel-Yufka-Rollen
2h
Knoblauch-Faltenbrot
1h 10 min
Kartoffel-Rosmarin-Gebäck
2 godz. 20 min
Käse-Sesam-Ecken
2h
Snacklettes mit Porree und Landjägern
1h
Käseecken
2h 30min
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2h 30min
Kartoffel-Käse-Hörnchen
40min
Pfefferlinge
1h
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40min
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1h 30min