Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
Teig
- 330 g Milch
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 TL Zucker
- 1 ½ TL Salz
- 20 g Butter
- 550 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
Belag und Fertigstellung
- ½ TL Pfeffer
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 EL Pizzagewürz
- ½ TL Salz
- 220 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt
- 100 g gekochter Schinken, gewürfelt (1 cm)
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1061 kJ / 253 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Pizza mit Ratatouille
3h
Pizza Frescolina
1h 40 min
Pilzza
1h 20 min
Herzhafte Profiteroles
1h
3-Gänge-Pizza
1h 25min
Pfannkuchen Timber Style
25 min
Gemüsepizza
1h 40 min
Pizza Greco
1h 20 min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2 Std. 50 Min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1 Std. 35 Min
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1h 30 min