Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 g di burro
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 vasetto di pesche in scatola tagliate a metà (450 g)
- 160 g di zucchero
- 2 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 3 uova
- 120 g di yogurt alle pesche
- 120 g di olio di semi di girasole
- 50 g di fecola di patate
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 30 g di zucchero a velo, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1343 kJ / 321 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 44.3 g
- Fat
- 15 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Torta al cocco
1u.
Nuvola all'arancia
1h 5min
Plumcake al limone
1h 5min
Torta di nocciole
50min
Torta di mele e nocciole
1u.
Plumcake al caffè
45min
Torta alle pesche
1h 10min
Torta sprint di albicocche
45min
Torta ricotta e cioccolato
55min
Torta allo yogurt
40min
Torta pesche, cannella e menta
1u.
Torta di limone e mandorle
1h 20min