Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 Stängel Thymian, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 370 g Wasser
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 TL Zucker
- 700 g Weizenmehl Type 550
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- 150 g Mozzarella, kleine Kugeln, halbiert
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 892 kJ / 213 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 1.7 g
In Collections
Alternative recipes
Tomaten-Focaccia
2 Std. 10 Min
Dattel-Mandel-Focaccia
3h 20min
Focaccia mit Tomaten
40 Min
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45 min
Dinkel-Kräuter-Kringel
2 godz.
Focaccia mit Thymian
1h 55min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40 Min
Knusprige Focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Rosmarin
1h
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2 godz.
Pizza Margherita mit Bier
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Kirschtomaten
2 Std. 45 Min