Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 60 g de beurre doux
- 50 g d'huile de colza
- 200 g d'amandes effilées
- 125 g d'amandes en poudre
- 100 g de sucre en poudre
- 5 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 340 g de miel d'acacia
- 2 c. à soupe de cannelle en poudre
- 20 g d'eau
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 801 kJ / 191 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Carbohydrates
- 25.6 g
- Fat
- 9.2 g
In Collections
Alternative recipes
Cornes de gazelle
1h
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4 Std. 40 Min
Pain marocain
2 godz. 45 min
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2h
Cornes de gazelle à la rose
45 min
Chapati
1h 10min
Briouats
35 min
Baklava doré
25 Std. 25 Min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15min
Fatayers aux épinards
2 godz. 5 min
Falafels
24h
Pastilla au poulet
1h 10min