Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 60 g d'eau de rose
La pâte d'amande
- 250 g d'amandes émondées
- 170 g de sucre glace
- 50 g d'eau de rose
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 474.5 kJ / 113.5 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Carbohydrates
- 10.8 g
- Fat
- 6.8 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Cornes de gazelle
1 Std.
Cornes de gazelle, vanille et fleur d'oranger
1 Std. 15 Min
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4ωρ. 40 λεπτ.
Batbout au fromage
30 Min
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2h
Pain pide (pain turc)
2h
Crêpes berbères au miel
1 Std. 20 Min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55 Min
Harira
7h
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15min
Pain marocain
3h 40min
Soupe harira
40min