Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 30 g natives Olivenöl und etwaas mehr zum Einfetten
- 260 g Wasser
-
1
TL Zucker
or 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
or 1 Pck. Trockenhefe - 500 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 100 g Oliven, grün, entsteint
- 30 g natives Olivenöl
- 2 Prisen Salz
- 20 g Wasser
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1849 kJ / 442 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Carbohydrates
- 64.7 g
- Fat
- 17.5 g
- Fibre
- 3.9 g
Alternative recipes
Mini-Focacce Phantasie
2j 5 menit
Focaccia mit Rosmarin
2j 30 menit
Pandoro
4h 20 min
Fougasse mit Käse
2h 35 min
Focaccia Verde
2 godz. 20 min
Cannoli (Die Sopranos)
1j 30 menit
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1j 20 menit
Gefüllte Focaccia mit Auberginen
1h 50min
Fenchel-Focaccia
2j
Pizza mit Salsiccia
2h 40 min
Focaccia mit Salsiccia
2j
Knusprige Focaccia
2j 10 menit