Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 30 g natives Olivenöl und etwaas mehr zum Einfetten
- 260 g Wasser
-
1
TL Zucker
or 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
or 1 Pck. Trockenhefe - 500 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 100 g Oliven, grün, entsteint
- 30 g natives Olivenöl
- 2 Prisen Salz
- 20 g Wasser
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1849 kJ / 442 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Carbohydrates
- 64.7 g
- Fat
- 17.5 g
- Fibre
- 3.9 g
Alternative recipes
Spanische Pizza
1小时 20 分钟
Gefüllte Focaccia mit Auberginen
1 Std. 50 Min
Focaccia mit Rosmarin
2 godz. 30 min
Pizza auf ligurische Art
1 Std. 50 Min
Mini-Focacce Phantasie
2h 5min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1 Std. 45 Min
Focaccia mit Sardellen
1 Std. 45 Min
Pizza Capricciosa
1h 40min
Focaccia auf apulische Art
1h 40min
Focaccia mit Gewürzöl
4h 15min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1h 35min
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min