Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Wasser und Wasser zum Kochen der Gnocchi
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend, mit Schale, ggf. in Stücken
- 220 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 1 Ei
- 1 TL Salz und Salz zum Kochen der Gnocchi
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 957 kJ / 229 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 2 g
- Fibre
- 4.2 g
In Collections
Alternative recipes
Grissini
2h 30min
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2 Std.
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30 min
Grissini mit Mohn oder Sesam
1h 35min
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1h 10min
Gnocchi alla romana
1 Std.
Ravioli alla napoletana
1 Std.
Ravioli mit Hackfleisch
1 Std.
Gnocchi mit Salbeibutter
2 Std.
Erdäpfel-Gnocchi
1h 50min
Schupfnudeln
2 Std.
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1 Std.