Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Wasser und Wasser zum Kochen der Gnocchi
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend, mit Schale, ggf. in Stücken
- 220 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 1 Ei
- 1 TL Salz und Salz zum Kochen der Gnocchi
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 957 kJ / 229 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 2 g
- Fibre
- 4.2 g
In Collections
Alternative recipes
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2h
Empanadas "Mexican"
1 Std. 50 Min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1 Std. 30 Min
Béchamelsauce
15 Min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 Std. 30 Min
Gnocchi mit Salbeibutter
2h
Schupfnudeln
2h
Erdäpfel-Gnocchi
1 Std. 50 Min
Ravioli alla napoletana
1 Std.
Falafel in Fladenbrot mit Tahin-Sauce
1 Std. 25 Min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1 Std.
Gnocchi alla romana
1 Std.