Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Wasser und Wasser zum Kochen der Gnocchi
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend, mit Schale, ggf. in Stücken
- 220 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 1 Ei
- 1 TL Salz und Salz zum Kochen der Gnocchi
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 957 kJ / 229 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 2 g
- Fibre
- 4.2 g
In Collections
Alternative recipes
Schupfnudeln
2h
Ricotta
20h 30min
Gnocchi mit Salbeibutter
2h
Falafel in Fladenbrot mit Tahin-Sauce
1 godz. 25 min
Erdäpfel-Gnocchi
1h 50min
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2h
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1h
Knusprige Focaccia
2 godz. 10 min
Focacce mit Oliven
2h
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1 godz. 10 min
Gnocchi alla romana
1h
Ravioli alla napoletana
1h