Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- Butter zum Einfetten
- 80 g Zucker und etwas mehr zum Ausstreuen
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 3 Eier, getrennt
- 25 g Speisestärke
- 200 g Magerquark, gut abgetropft
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 710 kJ / 170 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 25 g
- Fat
- 4 g
- Fibre
- 0 g
Alternative recipes
Cheesecake mit Safranbirnen
4 Std. 30 Min
Chiapudding mit Zitronencreme und Beerencoulis
3 Std. 40 Min
Karamell-Soufflé mit flüssigem Kern
30 min
Apfelkuchen im Glas
1h
Cheesecake-Ice-Cream
3h
Amarena-Eis
8 Std. 10 Min
Quarkcreme mit Orange
2h
Quark-Rosen-Eis
12h
Ingwer-Honig-Küchlein mit Mandarinen
1h
Café Latte-Tiramisu mit Pistazienkrokant
1h 30min
Walnusssoufflé
1 godz. 15 min
Orangensoufflé
50 Min