Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Dose Kichererbsen (400 g), abgetropft
- 510 g Wasser
- 150 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 900 g Weizenmehl
-
25
g Hefe
or 1 Pck. Trockenhefe -
150
g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in Würfeln (5 mm)
or 150 g Pancetta, in Würfeln (5 mm) - 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Stängel Rosmarin, abgezupft
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 41 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 2.6 g
Alternative recipes
Orientalische Waffeln
30min
Süßkartoffel-Hefebrötchen
3h
Hafer-Kartoffel-Brot
2h 30 min
Kürbis-Dog mit Chutney
3h
Brioche
1h 50 min
Gefüllte Focaccia mit Auberginen
1h 50 min
Kichererbsen-Tomaten-Puffer
30min
Fougasse
14h 30 min
Welsh Cakes
35 Min
Maisbrot-Brötchen in Muffinform
20 min
Pizza mit Reismehlteig
1h 20 min
Rumänische Frischkäsewecken
2h