Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 240 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
or 1 cucchiaino di miele - 10 g di lievito di birra fresco
-
440
g di farina tipo 1
or 440 g di farina tipo 00 - 10 g di sale
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 778 kJ / 186 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 42 g
- Fat
- 0.5 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Il pane di Altamura
4 godz.
Pancarrè
5óra
Panini all'olio
3h 10 min
Filone di sola semola
2h 50min
Ciabattine veloci
3h 10 min
Pagnotta al rosmarino
3h 30 min
Grissini di pane
4 godz.
Panini al latte
4h 50min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Panini rosette
23 godz. 20 min
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min