Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta biscotto
- 35 g di farina tipo 00
- 25 g di cacao amaro in polvere
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 90 g di zucchero
- 4 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 1 cucchiaio di latte
- 10 g di miele
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
Crema di latte
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di latte condensato
- 10 - 20 g di miele, a piacere
- 9 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1012 kJ / 242 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 27 g
- Fat
- 13 g
In Collections
Alternative recipes
Girelle bicolore
3hod.
Trancetti al latte
6 godz. 30 min
Glassa al cioccolato
20 Min
Zucchero a velo
5 dk
Panna montata
10min
Glassa di zucchero
10min
Pasta di zucchero
1 Std. 10 Min
Deliziosi al cioccolato
1 Std. 30 Min
Tortine paradiso
1小时
Mini muffin con frosting al mascarpone
1小时
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5h 30min
Waffles alla panna
1小时 15 分钟