Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta sfoglia
- 300 g di farina per torte + q.b. per spolverizzare
- 400 g di burro molto freddo a pezzi piccoli (1-2 cm)
- 200 g di farina manitoba
- 180 g di acqua molto fredda
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 180 g di cioccolato al latte a pezzi (da 10 g)
- 1 uovo sbattuto
- 4 cucchiaio di zucchero a velo
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1391 kJ / 333 kcal
- Protein
- 41.45 g
- Carbohydrates
- 28.91 g
- Fat
- 22.29 g
- Fibre
- 1.23 g
In Collections
Alternative recipes
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Wurstel vestiti
40min
Croissant
7h 30min
Fagottini al cioccolato
7h 45 min
Torta pacchetto regalo
4h 30min
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5 Std. 15 Min
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2h 30min
Croissant francese
5h 20 min
Cornetti semintegrali ripieni
1h 15min
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5 godz.
Pain au chocolat
5 godz.
Bomboloni al forno
3h 35min