Devices & Accessories
Pane toscano con lievito madre
Prep. 10 min
Total 5 h
6 porzioni
Ingredients
-
250 g di lievito madre
-
125 g di acqua
-
250 g farina tipo 0, + q.b.250 g di farina tipo 1 + q.b.
Difficulty
easy
Nutrition per 1 porzione
Protein
8 g
Calories
971 kJ /
232 kcal
Fat
1 g
Fibre
2 g
Carbohydrates
51 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Pane e panini
61 Recipes
Italy
Italy
You might also like...
Pagnotte integrali con lievito madre
4h
Lievito madre
72h 15min
Pane sciapo umbro
14h
Pane al rosmarino e salvia
18h
Ciriola romana
10h 50min
Pane con farina di mais
5h 5min
Il pane di Altamura
4h
Pagnotta casereccia
5h 10min
Fette biscottate
5h 50min
Piadina con esubero di lievito madre
1h 50min
Grissini con esubero di lievito madre
5h 5min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min