![Tarte de polenta aux fruits Tarte de polenta aux fruits](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/890CA44C-015B-4286-999B-085A8769BDAC/Derivates/624E0C2C-EF48-43EC-A1C5-FE8FDD9DBB51.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 g beurre doux, pour le moule
-
125
g de lait
or 125 g de boisson végétale au riz - 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 280 g d'eau
- 4 c. à soupe de miel d'acacia
- 90 g de semoule de maïs fine (polenta)
- 30 g de sucre de canne
- 100 g de poudre d'amande
- 1 œuf
- 150 g de pruneaux dénoyautés
- 30 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 2 oranges, pelées à vif et détaillées en segments
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1500 kJ / 359 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Carbohydrates
- 45.3 g
- Fat
- 15 g
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