Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- Butter zum Einfetten
- 300 g Weizenmehl, glatt
- 150 g Magertopfen
- 2 gestr. TL Backpulver
- 13 Eier (Größe S oder M)
- 60 g Öl
- ½ TL Salz, etwas mehr zum Würzen
- 1 Bund Schnittlauch, frisch, in Röllchen
- 50 g Schinkenwürfel, gekocht, mager
- etwas schwarzer Pfeffer, gemahlen, nach Geschmack
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 981 kJ / 234 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 0.8 g
Alternative recipes
Ei-Schinken-Muffins
1sa
Käse-Schinken-Stangen
1sa
Blätterteigtaschen mit Hackfleischfüllung
3 Std. 30 Min
Feurige Grabsteine
1sa 15 dk
Lasagne Bolognese
2sa 30 dk
Kartoffel-Schinken-Hörnchen
1sa
Menü: Avocadotöpfchen, Pulled Chicken im Bun und Schokobananen
1sa
Speck-Spieße
1h 30min
Käse-Schinken-Pfannkuchen
40 dk
Salat mit Geflügel, Käse und Tofu
1sa
Fleischbällchen Ufos mit Schnittlauchdip
1sa
Pizzakipferl
40 dk