Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Germteig
- 240 g Milch
- 60 g Butter, in Stücken
- 60 g Zucker
- 20 g frische Germ
- 400 g Weizenmehl, glatt
- 10 g Rum
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
Mandelbelag
- 80 g Butter, in Stücken
- 70 g Zucker
- 30 g Marillenmarmelade
- 150 g Mandelblättchen
- Weizenmehl, glatt, für die Arbeitsfläche
Puddingfülle
- 500 g Milch
- 50 g Zucker
- 40 g Maisstärke
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 2 TL Vanillezucker
Beerenfruchtfülle
-
500
g Beeren, gemischt, gefroren und aufgetaut
or 500 g Beeren, gemischt, frisch - 150 g Apfelsaft
- 10 g Rum
- 40 g Zucker
- 2 Päckchen gemahlene Gelatine
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1472 kJ / 352 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 15 g
- Fibre
- 3 g
Alternative recipes
Bienenstich
5 godz. 30 min
Liebesgedicht
5 godz. 30 min
Holunder-Joghurtcreme-Torte
7 Std. 15 Min
Gefleckte Biskuitschnitten mit Pfirsichcreme
4 Std. 30 Min
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1 Std. 30 Min
Tortentraum Himbeere
5h
Joghurt-Erdbeer-Topfentorte
5h 20min
Allrounder-Torte
1 Std. 30 Min
Cremeschnitten
4 Std.
Topfengitterkuchen mit Kirschen
1 Std. 15 Min
Orangen-Schokoladen-Torte
3h 40min
Schneewittchentorte
5h