Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
or 1 cucchiaino di miele - 15 g di lievito di birra fresco
-
200
g di farina tipo 1
or 200 g di farina tipo 00 - 300 g di farina di segale
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 929 kJ / 222 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 46 g
- Fat
- 2 g
- Fibre
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Pane rustico ai semi
1j 30 menit
Pani alla segale
2h 40 min
Focaccine di segale ai semi
3h 30min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4 Std.
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Filone di segale
4 Std.
Pane di avena con semi di zucca
3j 50 menit
Spighette al kamut
3h 55min
Mezzaluna di pane al farro
3sa
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane integrale ai semi vari
4 godz. 10 min