Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di burro morbido a pezzi
-
150
g di semolino di grano
or 150 g di farina tipo 00 - 5 uova
- 10 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1200 g di brodo di carne
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1552 kJ / 370.7 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 23.5 g
- Saturated Fat
- 13.5 g
- Sodium
- 1232.8 mg
Alternative recipes
Crescia sfogliata urbinate
1h 30min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30min
Gnocco emiliano
4 Std. 50 Min
Pastaragia
25 min
Tortelli verdi
3h 30min
Coppe di mascarpone al croccante
3h 15 min
Ciambella romagnola
1h
Fiordilatte bolognese
9h 30min
Cappelletti reggiani
2h
Passatelli
45min
Passatelli in brodo di cappone
4h 20min
Tigelle
3u. 50min