Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di burro morbido a pezzi
-
150
g di semolino di grano
or 150 g di farina tipo 00 - 5 uova
- 10 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1200 g di brodo di carne
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1552 kJ / 370.7 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 23.5 g
- Saturated Fat
- 13.5 g
- Sodium
- 1232.8 mg
Alternative recipes
Pasta all'uovo
1h
Crescia al formaggio
3 godz. 10 min
Tigelle
3 Std. 50 Min
Zuppa inglese in verrina
2h 25min
Ciambella romagnola
1h
Passatelli
45min
Fiordilatte bolognese
9 godz. 30 min
Strozzapreti pasticciati
1h 40 min.
Gnocco al forno con i ciccioli
4h 50min
Crema fritta alla veneziana
1 Std. 30 Min
Pacchetti di tacchino con friggione
1 Std. 30 Min
Crescia sfogliata urbinate
1 Std. 30 Min