Zuppa imperiale

Zuppa imperiale

4.3 38 ratings
Prep. 30 min
Total 1 h
6 porzioni

Ingredients

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    200 g
  • di burro morbido a pezzi
    80 g
  • di semolino di grano
    150 g
    150 g di farina tipo 00
  • uova
    5
  • di sale
    10 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
  • di brodo di carne
    1200 g

Nutrition per 1 porzione

Calories 370.7 kcal / 1552 kJ
Protein 19.6 g
Fat 23.5 g
Carbohydrates 20 g
Saturated Fat 13.5 g
Sodium 1232.8 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...