Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g di mozzarella, ben sgocciolata
- 100 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 00
- 120 g di farina manitoba
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
70
g di concentrato di pomodoro
or 70 g di passata di pomodoro molto densa - ½ cucchiaino di origano secco
- 10 pomodori datterino piccoli
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1079 kJ / 258 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 8 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Pane alle erbe aromatiche
1 godz. 30 min
Pan Brioche
8 godz.
Pane al latte
2 godz. 20 min
Treccia di pan brioche ripiena
2 godz. 20 min
Focaccia tramezzino
2u. 5min
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Danubio dolce
3h 25min
Filone saporito
5h 20min
Treccia molisana pasquale
4h 30min
Pan coniglio
5 Std. 5 Min
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Chiocciole al formaggio
4h 15min