Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g di mozzarella, ben sgocciolata
- 100 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 00
- 120 g di farina manitoba
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
70
g di concentrato di pomodoro
or 70 g di passata di pomodoro molto densa - ½ cucchiaino di origano secco
- 10 pomodori datterino piccoli
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1079 kJ / 258 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 8 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Girelle alla pizza
3h 10min
Pane scugnizzo
2h
Danubio dolce
3 Std. 25 Min
Fiocchi
7h 30 min
Millefoglie pepe e origano
4 Std. 30 Min
Panini al latte con cioccolato
4 Std. 40 Min
Panini da picnic ai tre gusti
1h 30min
Bauletto bicolore
6h 25 min
Pan coniglio
5hod. 5min
Ciabattine veloci
3h 10min
Chiocciole al formaggio
4 Std. 15 Min
Filone saporito
5 Std. 20 Min