Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g di mozzarella, ben sgocciolata
- 100 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 00
- 120 g di farina manitoba
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
70
g di concentrato di pomodoro
or 70 g di passata di pomodoro molto densa - ½ cucchiaino di origano secco
- 10 pomodori datterino piccoli
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1079 kJ / 258 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 8 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Millefoglie pepe e origano
4 godz. 30 min
Torta di rose salata
4h 15min
Treccia di pan brioche ripiena
2 godz. 20 min
Colomba salata
3 godz. 10 min
Nodini mediterranei
3h 50min
Focaccine fantasia
2 Std. 5 Min
Treccine al finocchio
3 Std.
Letterine segnaposto
5 Std. 15 Min
Pan coniglio
5h 5min
Treccia molisana pasquale
4 godz. 30 min
Ghirlanda centrotavola
5h 5min
Pane scugnizzo
2 Std.