Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g di mozzarella, ben sgocciolata
- 100 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 00
- 120 g di farina manitoba
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
70
g di concentrato di pomodoro
or 70 g di passata di pomodoro molto densa - ½ cucchiaino di origano secco
- 10 pomodori datterino piccoli
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1079 kJ / 258 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 8 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Schiacciate ai semi di sesamo e papavero
40 Min
Ghirlanda centrotavola
5h 5min
Pane scugnizzo
2h
Attorcigliati al sale marino
3 Std. 15 Min
Grissoni rustici saporiti
1hod. 40min
Filone saporito
5 godz. 20 min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3h 45min
Pan coniglio
5h 5min
Colomba salata
3h 10min
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Girelle alla pizza
3h 10min
Piadina romagnola
15 Min