Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 300 g di cioccolato al latte a pezzi
- 300 g di cioccolato bianco a pezzi
- 400 g di crema gianduia spalmabile (o alle nocciole)
- 250 g di nocciole tostate intere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3017 kJ / 721 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Carbohydrates
- 58.9 g
- Fat
- 51 g
- Fibre
- 4.5 g
Alternative recipes
Pastiera napoletana
15 godz.
Panini napoletani
5h 20min
Taralli sugna e pepe
4h
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Roccocò
2 Std.
Struffoli
1 Std.
Colomba salata al salame piccante e formaggi
3 godz.
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min
Migliaccio
1h 30min
Torta Babà napoletana
8 Std.
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min